Wie zijn wij

Wij stellen u graag aan ons voor?

CARDAN is een landelijke speler op het gebied van arbeidsmobiliteit, employability en talentontwikkeling. Door het vergroten van de inzetbaarheid en mobiliteit van medewerkers, haal je het beste uit mensen en organisaties. CARDAN heeft de kennis, ervaring en tools in huis om tot de juiste inzichten te komen en ervoor te zorgen dat iedereen op de juiste plek terecht komt, op welk niveau in een organisatie dan ook. Er is voor iedereen een weg naar werk, CARDAN wijst je graag de weg.

Alle bedrijven binnen de CARDAN kenmerken zich door een creatieve en ondernemende instelling. Wij hebben een positieve instelling en gaan altijd uit van het beste in een mens. Wij zijn een prestatiegedreven organisatie waarbij het maatschappelijk belang niet uit het oog verloren wordt. Door innovatief te handelen, draagt CARDAN bij aan een betere arbeidsmobiliteit in Nederland. Ons team van specialisten beschikt over grote mensenkennis en houdt via vele netwerkorganisaties feeling met de markt. Een Cardanist weet wat er in de arbeidsmarkt speelt en maakt op basis daarvan keuzes.

Technobility is een zelfstandig onderdeel van de Cardan Organisatie en bestaat uit een team van experts die hun sporen in de ICT branche hebben verdiend. Als erkende jobcoachorganisatie werken we met consultants die hun sporen in de branche hebben verdiend.

Technobility kenmerkt zich door een creatieve en ondernemende instelling. Het doel is om het beste uit mensen te halen, daarmee wordt ieders talent optimaal benut .

Contact personen

Joost Eijkens

Joost Eijkens

Directeur
Telefoon: 088 500 40 70
Gerard-Copinga

Gerard Copinga

Opleider/Coach Drempelvrij
Telefoon: 088 500 40 70

Laurens Leenders

Consulent/coach
Telefoon: 088 500 40 70