Nicole de Zeeuw

Nicole is sinds 2019 werkzaam als Junior Consultant Digitale Toegankelijkheid bij Cardan Technobility. In 2018 kwam ze terecht bij de Cardan Technobility ICT & Media Academy. Hier heeft zij de oriëntatiefase doorlopen en is na een half jaar gestart met de interne opleiding Digitale Toegankelijkheid waar zij de kneepjes van het vak heeft geleerd. Inmiddels inspecteert ze zelfstandig de onderzoeken op basis van de Europese norm WCAG 2.1.

Ze heeft de LIA (Laboratorium Informatica en Automatisering) gevolgd in Etten-Leur en is vervolgens gestart aan de HBO-studie Diermanagement.

Nicole heeft de afgelopen 10 jaar gewerkt in de financiële administratie maar haar passie en interesse voor ICT werd hierdoor niet gestild. Vandaar de stap naar Cardan Technobility en Digitale Toegankelijkheid.

Nicole: "Ik ben blij dat ik in aanraking ben gekomen met Cardan en Digitale Toegankelijkheid. Naast de inhoudelijke uitdagingen tijdens de inspecties ben ik blij dat ik kan bijdragen aan een maatschappelijk doel om iedereen aan te laten sluiten in onze digitale wereld. Ik werk nu fulltime en dat bevalt me erg goed!"