Laurens Leenders

Laurens Leenders is een young professional die je als kandidaat leert onbewust, bewustere keuzes te maken. Je leert zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen keuzes. Het zijn immers jouw keuzes. Met zijn aanstekelijke positiviteit, humor en doortastendheid weet Laurens de trajecten op een inspirerende wijze vorm en inhoud te geven.. Het primaire doel is altijd om het beste uit je talent te halen. Laurens weet mensen op een creatieve manier in beweging te krijgen.

Laurens: “Door goed te kijken naar de mens en zijn of haar karakter komen we snel tot de kern en de daadwerkelijke drive waarmee de kandidaat een volgende stap kan gaan maken. Door samen het talent naar boven te halen zet je iemand weer in zijn kracht en bereik je veel meer. Daarmee leg je een stabiele basis voor een succesvolle toekomst, waarin de kandidaat weer leert om positief vooruit te kijken !”

Laurens is sinds 1998 gepokt en gemazeld in zowel de horeca-, entertainment- als evenementen branche. Zowel in binnen- en buitenland heeft hij veel ervaring en mensenkennis opgedaan. In de loop der jaren heeft Laurens als entertainment coördinator, publieks- en business event-coördinator, partymanager en teammanager gefungeerd. De HBO studie Effectief Betoveren hebben bij Laurens de puntjes op de ‘i’ gezet qua leiderschap, persoonlijke effectiviteit en communicatie. Klantgericht handelen is Laurens op het lijf geschreven en wordt middels deze benadering in de meest uiteenlopende richtingen en branches ingezet en toegepast. Door zijn coachende, motiverende leiderschapsstijl is zijn werkervaring in de Leisure en Hospitality aangevuld met coachende en begeleidende capaciteiten die in zijn rol binnen binnen de Cardan Groep tot een bijzondere en succesvolle coach maken.

Laurens heeft een positieve en creatieve kijk op het optimaal rendement halen uit je talenten. Dat resulteert voor mensen die bij Laurens in begeleiding zijn in nieuwe kansen, inzichten en mogelijkheden op een succesvolle toekomst. Onder het motto ‘iedereen heeft zijn talenten’, neemt Laurens zijn kandidaten mee in zijn positieve ‘flow’. Dat leidt vaak tot verassende nieuwe inzichten en vaak tot een andere stap in de carrière van een kandidaat.

Contact opnemen met Laurens?
Mail naar laurens@cardan.com of bel naar 088-500 4000

Door goed te kijken naar de mens en zijn of haar karakter komen we snel tot de kern en de daadwerkelijke drive waarmee de kandidaat een volgende stap kan gaan maken. Door samen het talent naar boven te halen zet je iemand weer in zijn kracht en bereik je veel meer.