Ilona de Meulder

Ilona is een empathische en een verbindende coach. Zij helpt mensen te onderzoeken waar hun krachten liggen. Het doel is uiteindelijk om (weer) optimaal gebruik te kunnen maken van je talenten.

’If you judge a fish by it’s ability to climb trees, it will live it’s whole life believing it is stupid’ (Albert Einstein), is een uitspraak waar het bij Ilona precies om draait. Ieder mens heeft unieke talenten. Hoe beter deze zichtbaar en benut worden, hoe beter je als mens in je kracht komt te staan. Dat is ook de reden waarom Ilona en Cardan elkaar zo goed aanvullen. Cardan als sterke
netwerkorganisatie en arbeidsmartkintermediair en Ilona als lifecoach. Deze combinatie bepaald dat we zeer succesvol zijn in onze individuele aanpak en kandidaten daadwerkelijk een aantal stappen vooruit helpen.

Ilona heeft ruime managementervaring. Op zowel operationeel als strategisch niveau heeft ze
diverse teams aangestuurd. De laatste jaren heeft ze zich ontwikkeld als Coach/Trainer. Daar zit ook de click met Cardan. Onder het motto ‘If you can dream it, you can make it’ bouwen ze samen aan grensverleggende methoden op het gebied van arbeid en mobiliteit.

’If you judge a fish by it’s ability to climb trees, it will live it’s whole life believing it is stupid’ (Albert Einstein), is voor Ilona precies waar het om gaat.'

ACT®

Ilona is gespecialiseerd in de ACT®-meting (Analytical Competence Tool). Deze 12 minuten durende persoonlijkheidsmeting geeft een juiste weergave van competenties en onbewuste innerlijke drijfveren. Een coachingstraject in combinatie met de ACT® meting helpt kandidaten om een carrière switch te maken in de richting waar weer vooruit gekeken kan worden en waar men weer gelukkig van wordt.

Contact opnemen met Ilona?
Mail naar ilona@cardan.com of bel naar 088-500 4000