Onze mensen

Gerard Copinga

ICT consultant / Toegankelijkheidsspecialist

Met ruim 15 jaar ervaring heeft Gerard de nodige ervaring opgedaan met  diverse inspecties bij zowel private- als overheidsopdrachtgevers.

Danielle Appeldoorn

Office Manager

Sinds maart 2020 is Danielle aangesloten bij het team van Cardan en is als Office Manager bij Cardan aan de slag gegaan.

Marijn van der Laan

Afstudeerstagiaire

Marijn zit in zijn laatste jaar van Bedrijfskunde en zal een half jaar ons komen versterken. Hij zal zijn afstudeerscriptie schrijven voor EO en voert ook taken uit voor Cardan Recruitment.

Dian van der Velden

Junior Consultant

Dian heeft de opleiding positief afgerond en is sinds november 2020 het team van consultants komen versterken.

Truffel en Olly

Kantoorhonden

Zo af en toe komen deze twee vrolijke snuiters het kantoor verblijden. De labrador Truffel en de roemeense Olly zijn maatjes door dik en dun [truffelolie is er niks bij ;)] en krijgen op kantoor genoeg aandacht.

Sander Nijsingh-Lankhorst

Senior consultant digitale toegankelijkheid

Sinds januari 2020 is Sander aangesloten bij het expertise-team van Cardan Technobility.

Marijn Brilman

Junior Consultant

Marijn is sinds 2018 aan het werk als Junior Consultant Digitale Toegankelijkheid bij Cardan Technobility. Ze heeft de bachelor van geneeskunde en de master van biomedische wetenschappen gedaan.

Teun Gielen

Junior Consultant

Teun is sinds 2018 werkzaam als Junior Consultant Digitale Toegankelijkheid bij Cardan Technobility en voert zelfstandig toegankelijkheidsonderzoeken uit.

Joost Eijkens

Directeur

In 2001 heeft Eijkens de Cardan Groep opgericht. Cardan is in de volle breedte van de arbeidsmarkt een intermediair en richt zich op arbeidsmobiliteit in de breedste zin des woords.