Opleidingen

CARDAN Academy Services is de opleidingstak van CARDAN: een landelijke speler op het gebied van arbeidsmobiliteit in de breedste zin van het woord. Opleiding en arbeidsmobiliteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De wereld is in beweging, de juiste kennis op de juiste plek is essentieel.

Onze deskundigheid concentreert zich in de markten Werken (private en publieke partijen), Welzijn (semi-overheid, zorg, gemeenten en UWV), Logistiek (warehousing en veiligheid), ICT (testing, development en innovatie) en Hospitality & Leisure (recreatie, horeca & gastvrijheid).

Heeft u een specifieke kennisvraag? Laat het ons weten. Wij maken graag een maatwerktraining die hierop antwoord geeft. Doelgericht en specifiek. Immers, kennis is macht, maar kennis delen is kracht.

Onze ervaren opleidingscoördinatoren, projectmanagers en adviseurs kennen de markt en zijn experts op het gebied van arbeidsmobiliteit. Zij zijn volledig op de hoogte van de vraagstukken, uitdagingen en kansen die horen bij deze tijd.

Wij geloven in partnership en wij zijn graag uw sparringpartner op het gebied van kennisoverdracht binnen uw organisatie. Wij zijn overtuigd van onze vernieuwende en onderscheidende aanpak. Graag vertellen wij u meer over onze visie en wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.