Webdevelopment – ICT & MEDIA Factory

Kwaliteit staat voorop

Tegenwoordig is webdevelopment veel meer dan alleen een mooie websitemaken. Om onderscheidend te zijn moet er een goed concept ten grondslag liggen aan uw nieuwe website. De opbouw en techniek zijn tegenwoordig misschien wel belangrijker dan het ontwerp. De webdevelopers en designers van Technobility besteden aan beide veel aandacht zodat uiteindelijk het rendement groter is dan uw investering. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop.

Een bedrijf dat niet vindbaar is op het internet laat geld liggen

De feiten spreken voor zich. Steeds meer mensen gebruiken het internet om te zoeken naar aanbieders van producten of diensten. Als u niet vindbaar bent zullen deze potentiele klanten nooit bij u terecht komen. U laat op deze manier dus geld liggen. Een term die tegenwoordig veel wordt gebruikt is website SEO, vertaald zoekmachine optimalisatie. Om gevonden te worden tussen de vele websites dient uw website geoptimaliseerd te worden voor de zoekmachines. Hiermee houden wij vanaf de eerste schets tot het uiteindelijk live gaan van de website rekening. Ook daarna begeleiden wij u met het blijven optimaliseren van uw website.

Een bruikbare website voor iedereen

Om er voor te zorgen dat iedereen uw website kan gebruiken kunnen we deze opleveren conform de webrichtlijnen. Hierdoor kunnen ook gebruikers die beperkt zijn doordat zij bijvoorbeeld blind of slechtziend zijn, kleurenblind, doof of slechthorend, dyslexie hebben, etcetera ook deze website gebruiken. Hiermee sluit u niemand uit en maakt u de doelgroep die toegang heeft tot uw website zo groot mogelijk.

Hebben we uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.