ICT & Media Talent Center

Naast reguliere opleidingstrajecten en certificeringen bieden wij ook opleidingen voor talenten met een autismespectrum stoornis (ASS) een leer- en werktraject aan van 9 maanden. Een opleidingstraject met uitstroom naar werk. (opleiding – interne stage – poolstage). Onder begeleiding van ervaren coaches leiden wij deze mensen op tot volwaardig medewerker ICT op niveau 2 of medewerker beheer ICT op niveau 3 of tot software engineer met certificaten in programmeertalen als AJAX, JAVA, PHP, Ruby, Action Script, .NET, C++, C#.

Na die 3 jaar lerend werken begeleiden wij de, inmiddels ervaren talenten, via arbeidsbemiddeling op weg naar een betaalde baan in het reguliere bedrijfsleven.

Iets voor jou?

Heb je een autismespectrum stoornis en een normale begaafdheid en ben jij op zoek naar een passende uitdaging? Dan is Technobility iets voor jou.

Kleine groepen

Wanneer je kiest voor een leer/werktraject  bij Technobility,  zit je met maximaal 12 andere deelnemers in een groep. Tijdens het werken wordt er extra aandacht besteed aan je technische competenties en communicatieve vaardigheden. Ook leer je hoe je planningen moet maken. Daarbij gebruiken we werkvormen die aansluiten bij wat jij prettig vindt. Zo werk je op een vaste locatie, heb je een vast dagschema en heb je vaste praktijkbegeleiders.

Goede begeleiding

Tijdens het werk word je goed begeleid. Dit gebeurt zowel door de praktijkbegeleiders  als docenten van de opleiding als door andere instellingen, zoals zorginstellingen. De mensen die je begeleiden hebben een speciale training gevolgd, zodat ze precies weten welke begeleiding jij nodig hebt.
We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus wil je dit traject volgen? Meld je snel aan.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden als je een diagnose hebt binnen het autistische spectrum (PDD NOS, Asperger, ASS) of er mee bezig bent om deze te verkrijgen. Vervolgens kijken we of jij in aanmerking komt voor dit unieke leer-werktraject binnen Cardan Technobility. Belangrijk is dat je zin hebt om in de ICT te werken en dat je klaar bent om een nieuwe stap te zetten. Een stap die jou op weg kan helpen naar een toekomst met een baan die bij jou past.

Contact

Neem voor meer informatie contact op met Technobility, op telefoonnummer: 088 500 40 70.
Of stuur een bericht met je vragen naar: info@technobility.nl