Uptalent

Cardan Technobility is ook een recruimentbureau die in staat is adequaat, zorgvuldig en bovenal snel, geschikte kandidaten aan je voor te stellen. Voor elke positie in de ICT vinden wij de juiste persoon.

Wij zijn er voor die bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar talenten én voor talenten die op zoek zijn naar een baan in de ICT. Via Cardan Technobility worden onze getalenteerde medewerkers op flexibele basis inzetbaar zijn voor banen/projecten op ieder gewenst niveau, kunnen talenten ervaring opdoen, en kan het MKB op flexibele basis profiteren van betaalbare krachten. Maar ook voor de volgende fases in een carrière hebben wij een oplossing. Ben je een talent of zoekt u talent? Cardan Technobility zorgt voor de perfecte match. Tevens bieden wij payrolldiensten aan voor ZZP-ers, freelancers en interimmers.

Ben je een talent of zoekt u talent? Cardan Technobility zorgt voor de perfecte match.

Jong talent

Binnen alle branches bestaat er behoefte aan goed opgeleide mensen. Hoe leg je in een vroeg stadium als organisatie nu contact met jong talent, om ze vervolgens te boeien en te binden?
Cardan Technobility is de aangewezen partij om hierin te ondersteunen en te bemiddelen. Vanwege onze goede contacten met HBO-opleidingen en Universiteiten zijn wij in staat om het talent voor de toekomst (van jouw organisatie) te scouten.

 

Middels verschillende projecten en initiatieven bemiddelen wij studenten naar flexibele banen op hun studieniveau. De kandidaat krijgt een langdurige arbeidsovereenkomst aangeboden via Cardan Technobility. Dat scheelt voor u als werkgever veel rompslomp en biedt flexibiliteit en zekerheid. Gedurende de looptijd van de arbeidsovereenkomst wordt het jonge talent begeleid en gecoacht vanuit Cardan. Hiermee wordt een sterke basis gelegd naar de verdere toekomst, waardoor wij in staat zijn om startersfuncties (na het afronden van de studie) of vacatures waar vraag naar meer seniore medewerkers is, met de juiste man/vrouw in te vullen.

 

Met deze werkwijze heeft Cardan Technobility toegang tot junior en senior talent op HBO- en Academisch niveau. Door in een vroeg stadium te coachen en begeleiden, kennen wij onze kandidaten en zijn wij in staat om niet alleen op basis van cv, maar vooral ook op basis van competenties, succesvolle matches tot stand te brengen, waarbij wij de cultuur van jouw organisatie altijd goed in het oog houden.

Wil jij meer informatie over uitzenden en detachering?

Vul je gegegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op met je.