Onze diensten

Cardan Technobility is een zelfstandig onderdeel van de Cardan Groep en bestaat uit een team van experts die hun sporen in de ICT branche hebben verdiend. Als erkende jobcoachorganisatie werken we met consultants die hun sporen in de branche hebben verdiend.

Cardan Technobility kenmerkt zich door een creatieve en ondernemende instelling. Het doel is om het beste uit mensen te halen, daarmee wordt ieders talent optimaal benut.

Cardan in het kort.

Cardan is toonaangevend op het gebied van arbeidsmobiliteit. Wij zijn actief op het gebied van executive recruitment, interim-management, detachering, uitzenden, payrolling en opleidingen. Ook trajecten als loopbaanbegeleiding en outplacement hebben bij Cardan in alle gevallen een positieve uitstroom. Mensen staan centraal in elke organisatie. Bij ons staat de mens centraal in de organisatie én in ons werk. Kandidaten die bij Cardan Staffing in procedure zijn, kunnen rekenen op persoonlijke benadering met in alle gevallen een positieve kennismaken en start van het traject.

Cardan in het kort.