Website Cardan Technobility in een nieuw jasje!

11 april 2018

Website Cardan Technobility in een nieuw jasje!

Vanaf vandaag is de nieuwe website van Cardan Technobility een feit. We hebben hard gewerkt om deze site volledig aan te laten sluiten op de stijl van www.cardan.com en www.cardanstaffing.nl. En dat is gelukt!

De oude site was te ruim opgezet waardoor er snel veel informatie beschikbaar was. Dit zorgde soms voor verwarring. Door de huidige opzet straalt de site rust uit en is daardoor fijner te bezoeken. Het frisse 'Cardan-groen' komt subtiel terug en de nieuwe foto's zijn allemaal gemaakt op onze locatie. 'What you see is what you get' past hier perfect. 

Uptalent

Naaste de ICT & MEDIA Academy en digitale toegankelijkheid is Uptalent een nieuwe verschijning op de site. Uptalent geeft aan dat wij jou, jouw bedrijf of team willen ontwikkelen naar ieders eigen talent waardoor je van nature beter kan gaan presteren. Middels coaching en opleiden brengen we jou naar het gewenste level. 

Op zoek naar een duwtje in de rug?

Als jij twijfelt of je nu op je plek zit of niet precies weet welke kant je op wilt, geven wij jou graag dat duwtje in de rug voor een nog betere toekomst. Door ACT® in te zetten maak je de juiste stap naar jouw toekomst. De 12 minuten durende ACT®-meting geeft een juiste weergave van competenties en onbewuste innerlijke drijfveren. 

Vanuit daar gaan we samen middels coachgesprekken jouw doelen bespreken en maak jij zelf de beoogde en benodigde stappen.

Wil jij in gesprek met Ilona of Laurens? Bel de vrijblijvend naar 088-5004000. Mailen kan ook: ilona@cardan.com of laurens@cardan.com.

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel?

Stuur een e-mail Of bel 088-500 4070